Over mij

Over mij

Wat leuk dat je een kijkje op mijn site neemt! Ik ben Esther, bakgek, zoetekauw, gek op de Zeeuwse kust, schrijven, tekenen, en liefhebster van lekker eten. Hier deel ik mijn liefde voor zoet, koken en dan vooral koekjes bakken!

Zolang als ik me kan herinneren ben ik altijd wel in een of andere vorm met eten bezig geweest. Ik hou ervan om andere mensen blij te maken en wat is dan een betere manier dan om dit via het maken van heerlijke gerechten te doen ? Op deze site kan ik dan ook uitgebreid mijn liefde voor koken en bakken met jullie delen.

Samen met mijn dochter ben ik een paar jaar geleden naar Amerika geweest, en als zoetekauw kom je daar wel aan je trekken. En dan vooral door de royal icing koekjes. Dit is eigenlijk “edible art” oftewel eetbare kunst, want het zijn koekjes die helemaal met de hand gemaakt en getekend worden, en dus elke keer uniek zijn. En ik was verkocht! Het bleef als een klein vonkje altijd wel ergens in mijn gedachten hangen om hier misschien ooit zelf eens iets mee te gaan doen.

Dus het plan om zelf deze handgemaakte unieke koekjes te gaan maken was dan ook onvermijdelijk wat mij betreft. Na het volgen van cursussen, en veel oefenen……en nog meer oefenen, ben ik helemaal klaar voor de volgende stap! En weten jullie wat nu zo leuk is? Echt alles is mogelijk!

Neem vooral een kijkje op deze site en zie de mogelijkheden met deze fantastische royal icing koekjes, en al het andere lekkers.