Over mij

Over mij

Wat leuk dat je een kijkje op mijn site neemt! Ik ben Esther, bakgek, zoetekauw, en liefhebster van lekker eten. Hier deel ik mijn liefde voor zoet, en dan vooral handgemaakte royal icing koekjes!

Zolang als ik me kan herinneren ben ik altijd wel in een of andere vorm met eten bezig geweest. Ik hou ervan om andere mensen blij te maken en wat is dan een betere manier dan om dit via het maken van heerlijke gerechten te doen? Op deze site kan ik dan ook uitgebreid mijn grote liefde voor bakken met jullie delen.

Samen met mijn dochter ben ik een paar jaar geleden naar Amerika geweest, en als zoetekauw kom je daar wel aan je trekken. En dan vooral door de royal icing koekjes. Dit is eigenlijk gewoon kunst op een koekje, want het zijn koekjes die helemaal met de hand gemaakt en getekend worden, en dus elke keer uniek zijn. En ik was verkocht! Het bleef als een klein vonkje altijd wel ergens in mijn gedachten hangen om hier misschien ooit zelf eens iets mee te gaan doen.

Dus het plan om zelf deze handgemaakte unieke koekjes te gaan maken was dan ook onvermijdelijk wat mij betreft. Ik ben compleet autodidact, en heb het mezelf geleerd. Als ik nu terugkijk naar het begin (waar ik toen heel trots op was :-), zie ik vooral hoe ik gegroeid ben.  Ik hou van een uitdaging, en vind het erg leuk om elke keer weer een nieuw design te bedenken en te maken. Nooit uitgeleerd dus!